Bet estartegia digital

BET

ESTRATÈGIA
DIGITAL

La Bet és la responsable de Seqmenta. S’encarrega de dissenyar les estratègies digitals adequades perquè els nostres clients augmentin vendes i/o sumin leads.
És una enginyera que transforma dades en resultats.

Guillem SEO SEM

GUILLEM

SEO/
SEM

En Guillem és l’encarregat de barallar-se amb Google per portar visites potencials a les webs dels nostres clients. És un apassionat del SEO i implementa campanyes Google Ads totalment focalitzades.

Berta Social Media

BERTA

SOCIAL
MEDIA

La Berta passa gran part del seu temps dins de les Xarxes Socials, crea continguts i gestiona les campanyes de publicitat dels clients. És una Social Media lover, i a més, dissenya ca mpanyes de Social Ads súper creatives.

Aina Comunity Manager

AINA

SOCIAL
MEDIA

L’Aina controla fins a l’últim detall de cada client i s’encarrega de gestionar les Xarxes Socials de cada un d’ells. És una entusiasta del Tik Tok que tan redacta i optimitza articles com cerca les millors paraules clau per treballar el SEO.

Som dades, coneixement, estratègia i resultats. Som un equip preparat per ajudar als nostres clients a assolir els seus objectius a la xarxa. Fem fàcils conceptes difícils, fem que els objectius digitals dels clients es compleixin, que els resultats ho demostrin i que les dades tinguin sentit. Estem centrats en planificar i desenvolupar solucions digitals adaptades a les necessitats de les empreses. Treballem de forma analítica, ordenada i efectiva per transformar idees en resultats. Fa anys que ho fem, ens agrada i així ho seguirem fent. Som la Bet, en Guillem i la Berta. Som Seqmenta.

CONTACTAR