• google ads
  • sem
  • seo

CATALUNYA VAN

Catalunya Van - SEO i SEM

Catalunya Van és una empresa especialitzada en la venda i el lloguer de furgonetes camper. És un concessionari referent en la venda i camperització de furgonetes essent distribuïdor oficial de marques líders del sector com Westfalia, Karmann, Dreamer, Possl i Furgo K. A més han llançat al mercat la seva pròpia marca, CatVanGo.

Per Cat Van és molt important tenir una alta visibilitat a Google ja que gran part dels clients provenen d’aquest canal. Seqmenta és l’encarregada de dur a terme l’estratègia de posicionament SEO i SEM, una estratègia que requereix d’un treball continuat i exigent degut a l’alt nivell de competitivitat que té el sector a Internet.

Pel que fa al posicionament SEO, s’ha aconseguit augmentar el trànsit orgànic de forma constant any rere any, aconseguint que l’any 2020, tot i ser un any marcat per la covid19, fos de rècord, amb un 10% més de trànsit orgànic que l’any 2019 i un 45% més que l’any 2018.

Trànsit Orgànic SEO - Cataluna Van

D’altra banda, també som responsables de l’estratègia i implementació de campanyes de Google Ads, les quals, tenen com a objectiu aconseguir contactes de persones interessades tant en la compra com en el lloguer de furgonetes camper.

Les campanyes de Google Ads segueixen la mateixa evolució positiva que el posicionament orgànic i l’any 2020 s’ha aconseguit rebre un 24% més de formularis de contacte respecte l’any anterior.

Blog
CONTACTAR