• google ads
  • sem
  • seo

HAPPYLUDIC

Happyludic - SEO i SEM

Happyludic és una empresa especialitzada en parcs infantils i mobiliari urbà. Entenen els parcs infantils i l’equipament com elements que potencien el benestar de les persones, i per això, són pioners en la creació de parcs infantils inclusius.

Seqmenta porta a terme l’estratègia de posicionament SEO i SEM de l’empresa. Una de les principals tasques encarregades va ser realitzar una Auditoria SEO que definiria l’estratègia de posicionament de la nova web de la de la marca però també, tenia com a objectiu principal, dur a terme la migració d’una web a l’altra evitant la caiguda del trànsit i de l’autoritat del site.

El resultat del nostre treball a novembre de 2020, just un any després del llançament de la nova web, i després de les corresponents actuacions SEO, ha estat d’un augment del trànsit orgànic de més d’un 130%. Tot això ha implicat un increment d’un 85% dels leads orgànics aconseguits respecte el novembre de 2019.

trànsit seo happyludic

A part del posicionament SEO, també som responsables de l’estratègia i implementació de campanyes de Google Ads, les quals, tenen com a objectiu generar un flux de leads constant per tal de reforçar l’estratègia comercial de la marca.

Destaca la campanya protagonitzada per en Peyu, en Blai i l’Arnau que anava dirigida a la promoció del Parc Integra, el primer de Catalunya adaptat a la diversitat funcional. Vam implementar una campanya de video per difondre l’espot als principals canals de Youtube del territori que va aconseguir en poques setmanes més de 80.000 visualitzacions i més de 1.000.000 d’impactes.

Blog
CONTACTAR