• google ads
  • sem
  • seo
  • social ads

HENNA MORENA

Henna Morena - SEO i SEM

Henna Morena és una marca de cosmètica natural especialitzada en la coloració vegetal i els tractaments naturals pel cabell.

L’equip de Seqmenta és l’encarregat de dur a terme l’Estratègia de Posicionament SEO de la marca. El primer pas va ser realitzar una Auditoria SEO que marcaria l’estratègia de posicionament orgànic de l’ecommerce. Aquesta auditoria té com a objectius conèixer el mercat i l’estratègia dels competidors per tal de determinar les accions a executar, tant a nivell de factors seo onpage i offpage com a nivell de continguts.

Plantejada l’estratègia i els objectius, implementem les accions i tècniques SEO necessàries per assolir-los. A més, monitoritzem resultats amb un dashboard dissenyat a mida per fer el seguiment dels resultats aconseguits (paraules clau, indicadors qualitatius de les visites, vendes a la botiga, fonts de trànsit, etc.)

El resultat del nostre treball després d’uns mesos d’actuacions SEO al site ha estat un augment del trànsit de més d’un 100%, aconseguint aquest mes de febrer, un 199% més de trànsit orgànic que el febrer de l’any 2020. Tot això ha implicat un augment de les vendes de més d’un 231% respecte el febrer de l’any anterior.

trànsit orgànic Henna Morena

A banda del SEO, també som responsables de l’estratègia i implementació de campanyes de Google Ads, les quals, després d’un any, han augmentat en un 40% el retorn de la inversió (ROI).

Blog
CONTACTAR