• google ads
  • sem
  • seo
  • social ads

MAPEX

Mapex SEO SEM

Mapex és una empresa especialitzada en el desenvolupament i implantació de software industrial i sistemes de producció automatitzats.

L’equip de Seqmenta és l’encarregat de dur a terme l’Estratègia de Posicionament SEO de la marca. El primer pas va ser realitzar una Auditoria SEO que marcaria l’estratègia de posicionament orgànic del nou lloc web de l’empresa. Aquesta auditoria té com a objectius conèixer el mercat (nacional i internacional) i l’estratègia dels competidors per tal de determinar les accions a executar, tant a nivell de factors seo onpage i offpage com a nivell de continguts.

Plantejada l’estratègia i els objectius, implementem les accions i tècniques SEO necessàries per assolir-los. A més, monitoritzem resultats amb un dashboard dissenyat a mida per fer el seguiment dels resultats aconseguits (paraules clau, indicadors qualitatius de les visites, leads, fonts de trànsit, posicionament internacional, etc.)

El resultat del nostre treball després d’un any del llançament de la nova web i de les d’actuacions SEO al site ha estat un augment del trànsit de més d’un 150%, aconseguint aquest mes de setembre, un 450% més de trànsit orgànic que el setembre de l’any 2021. Tot això ha implicat directament a l’augment dels leads rebuts respecte l’any anterior.

trànsit orgànic Mapex

A banda del SEO, també som responsables de l’estratègia i implementació de campanyes de Google Ads, les quals, tenen com a objectiu la captació de leads tant a mercat nacional com internacional.

Blog
CONTACTAR