• google ads
  • sem
  • seo

NÀUTICA ERESO

Nàutica Ereso és l’empresa de venda d’embarcacions, motors, accessoris per a barques i articles per a esports nàutics amb més trajectòria de l’illa d’Eivissa. Són distribuïdors oficials de marques líders com Yamaha, Jeanneau, Zodiac i Lomac.

L’equip de Seqmenta és el responsable de tota l’estratègia SEO/SEM de la marca. En aquest cas, i per requeriments del projecte, es va començar per l’activació de campanyes Google Ads a octubre 2020 (inici de la temporada de compra venda d’embarcacions) amb un objectiu clar; aconseguir contactes interessats en la compra d’embarcacions.

A maig de 2021, finalitzada la temporada de venda, els resultats són els esperats; s’ha aconseguit que les campanyes millorin mes rere mes assolint el rècord a l’abril amb un 550% més de leads que al mes d’octubre, el que ha impulsat de manera molt notòria la venda de les embarcacions en estoc.

Evolució de leads Nàutica Ereso

Paral·lelament a les campanyes es va treballar en l’Auditoria SEO de la web, de la qual el seu pla d’acció s’ha començat a treballar aquest passat mes de maig. Tot i que faci poques setmanes dels primers canvis es comença a veure un canvi de tendència, assolint un màxim setmanal històric en el trànsit orgànic durant la tercera setmana de juny.

Blog
CONTACTAR