Agentes digitalitzadores kit digital

AJUDES A LA DIGITALITZACIÓ DE LES EMPRESES DE FINS A 12.500€.

El programa Kit Digital s’emmarca dins del Pla de Recuperació, el Pla de Digitalització de pimes 2021-2025 i l’Agenda Espanya Digital 2025, i té la finalitat de millorar el nivell de digitalització del teixit productiu per tal d’augmentar l’escala de les empreses i la seva productivitat i impulsar la internacionalització i la creació de llocs de treball de qualitat.

QUÈ ÉS EL
KIT DIGITAL?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern Espanyol que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital de les empreses.

A QUI VA
DIRIGIT?

El Kit Digital va dirigit a autònoms i petites empreses de qualsevol sector que compleixin els requisits de la convocatòria. El programa els agrupa en tres segments: empreses de 10 a 50 treballadors, de 3 a 9 i de menys de 3.

COM EL POTS
ACONSEGUIR?

Per tramitar la sol·licitud del Kit Digital cal fer-ho a través de la web Red.es i completar el formulari. Una vegada sol·licitada caldrà consultar el catàleg d’agents digitalitzadors per tal d’escollir-lo i posteriorment firmar l’acord de prestació de servei.

SOM AGENTS DIGITALITZADORS I T’AJUDAREM AMB LA SOLUCIÓ QUE NECESSITIS

Som un equip preparat per ajudar als nostres clients a assolir els seus objectius a la xarxa. Estem centrats a planificar i desenvolupar solucions digitals adaptades a les necessitats de les empreses. Són les següents:

Web i presència online -> fins a 2.000€
Comerç electrònic -> fins a 2.000€
Xarxes Socials -> fins a 2.500€
Gestió de Clients -> fins a 4.000€
BI i Analítica -> fins a 4.000€
Oficina virtual -> fins a 12.000€
Presència avançada a internet -> fins a 2.000€
Marketplace -> fins a 2.000€

WEB I PRESÈNCIA
EN LÍNIA

La finalitat d’aquesta solució és que la teva empresa pugui tenir una pàgina web enfocada a donar-te visibilitat a internet.
La solució inclou el domini i el hosting del primer any, el disseny de la web (responsive, autogestionable i accessible) i l’optimització SEO dels seus continguts pel seu correcte posicionament.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 1.500€ fins a 6.000€.

COMERÇ
ELECTRÒNIC

L’Objectiu d’aquesta solució és crear la teva botiga online guanyant, a més a més, visibilitat a internet.
La solució inclou la creació de la botiga (responsive, autogestionable i accessible), l’alta del catàleg de productes, la integració dels mètodes de pagament i les formes d’enviament, i l’optimització pel seu correcte posicionament.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 2.000€ fins a 9.000€.

XARXES
SOCIALS

La finalitat d’aquesta solució és promocionar la teva empresa a les xarxes socials.
La solució inclou el Social Media Plan per a la definició de l’estratègia a seguir, la monitorització i control de l’impacte de les accions i resultats i la gestió de mínim un perfil en una xarxa i la publicació dels seus posts.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 2.000€ fins a 9.000€.

GESTIÓ DE
CLIENTS

La finalitat d’aquesta solució és digitalitzar i optimitzar la gestió de les xarxes comercials amb els teus clients.
La solució inclou la gestió de clients, de leads, d’oportunitats, d’accions i tasques, reporting i seguiment, gestió documental i integració amb altres plataformes.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 2.000€ fins a 7.000€.

BI I
ANALÍTICA

La finalitat d’aquesta solució és la d’ajudar-te a explotar les dades de la teva empresa per millora el procés de presa de decisions.
La solució inclou la integració de dades amb altres bases de dades, l’emmagatzematge de dades, la creació de dashboards o panells estructurats i visuals i l’exportació d’altres formats.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 2.500€ fins a 8.000€.

OFICINA
VIRTUAL

La finalitat d’aquesta solució és implementar a la teva empresa eines que et permetin la col·laboració eficient entre treballadors.
La solució inclou l’assistència en el procés creatiu per la gestió de projectes, la configuració de fluxos de treball, l’emmagatzematge d’arxius i la gestió de calendari/agenda.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 100€ fins a 250€ per usuari.

PRESÈNCIA AVANÇADA A INTERNET

La finalitat d’aquesta solució és implementar accions a la pàgina web per tal d’assegurar el posicionament a internet, augmentant l’abast dels clients potencials i incrementant el trànsit de vistes a la teva plataforma.
La solució inclou el posicionament bàsic a internet, l’estudi de paraules clau, l’anàlisi de la competència, accions SEO onpage/offpage i informes mensuals d’analítica web.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 1500€ fins a 6000€ .

MARKETPLACE

La finalitat d’aquesta solució és ajudar-te a dirigir les teves referències i productes per incrementar el teu nivell de vendes, optimitzant els recursos, triant els canals de distribució adequats i adaptant la teva oferta a les necessitats externes.
La solució inclou un estudi previ d’alternatives i alta a la plataforma, estudi de la competència, definició de l’estratègia, catàleg, creació de contingut i alta de referències.

Seqmenta t’ofereix aquesta solució des de 1500€ fins a 6000€ .

Agentes digitalitzadores kit digital
CONTACTAR